Lajmet

 • 18 Shtator, 2015

  Bukë e kripë e zemër

  Pas një periudhe një mujore përmbyllet fushata Bukë e kripë e zemër. Gjatë kësaj fushate të gjithë konsumatorët e Meridian...

  Më shumë

 • 18 Shtator, 2015

  Aktivitet për mbledhjen e fondeve me MSU

  Me datën 2 shtator 2015, MSU (Multinational Specialized Unit) dhe KFORI Italian dorëzoj donacionet e mbledhura nga Mbrëmja Humanitare që...

  Më shumë

 • 18 Shtator, 2015

  Rini merr pjesë edhe ti

  Vazhdon bashkëpunimi i SOS Fshatrave të Fëmijëve me Muzeun e Kosovës me Muajin e Rinisë. Këtë vit “Ditët e Rinisë...

  Më shumë

 • 15 Shtator, 2015

  Vitrina e Muzeut

  Pas nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes të Muzeut të Kosovës dhe SOS Fshatrave të Kosoves fillon aktivititei Vitrina...

  Më shumë