Korporatat partnere kryesore

  • Meridian Corporation

    Meridian Corporation dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve janë partnerë për vite me radhë. Ky partneritet ka vazhduar edhe në vitin 2014 dhe 2015. Meridian Corporation ka mbështetur projektin e SOS Familjes, ka renvuar parkun e miqësise se SOS Fshatrave dhe njëkohesisht ka financuar festimin e 1 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve.

Korporatat partnere

Korporatat përkrahëse