5

Barazo faturën

Barazo faturёn! Kontribo edhe ti pёr fёmijёt e SOS Fshatrave tё Fёmijёve bashkё me Meridian Express

 

Meridian Express nё bashkёpunim me SOS Fshatrat e Fёmijёve nga 6 qershori ka lansuar fushatёn Barazo faturёn. Nё 33 marketet e Merdian express tё gjithё konsumatorёt do tё kenё rastin qё tё barazojnё faturёn e tyre dhe vlerёn tё cilёn e kanё barazuar ta dhurojnё pёr fёmijёt pa pёrkujdesje prindёrore tё SOS Fshatrave tё Fёmijёve nё Kosovё.

Fushata Barazo faturёn do tё zgjasё deri mё 6 korrik dhe tё gjitha mjetet e grumbulluara gjatё kёsaj kohe do tё donohen pёr SOS Fshatrat e Fёmijёve Kosovё.