5

Rini merr pjesë edhe ti

Vazhdon bashkëpunimi i SOS Fshatrave të Fëmijëve me Muzeun e Kosovës me Muajin e Rinisë.
Këtë vit “Ditët e Rinisë 2015” do të mbajnë moton “Rini, merr pjesë edhe ti”.

Te rinjtë e fshatit SOS zyrtarisht hapen muajin e rinise në Lipjan, ku përmes aktivitetit sportiv, garave të futbollit, u miqësuan me të rinjtë e kësaj komune.

Organizimi i këtyre ditëve zhvillohet në komunat e Kosovës duke realizuar aktiviteteve të ndryshme kulturore, sportive dhe rekreative për të rinjtë.