• Aktivitetet dhe vizitat gjatë vitit 2015

  Gjatë vitit 2015 SOS Fshatrat e Fëmijëve organizoi aktivitete të shumta dhe njëkohësisht priti vizitorë dhe miq të ndryshëm. Si çdo vit u festua dhe u...

  Më shumë

 • Pavarësimi i kopshtit

  SOS Kopshti është njëra ndër projektet e para të SOS Fshatrave në Kosovë. Që nga hapja e projektit  në vitin 2002, SOS Kopshti solli praktikat dhe programet më të mira të edukimit parashkollor...

  Më shumë

 • newsletter

  SOS Fshatrat e Fëmijëve gjatë një viti

  SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë shënojnë mbi një dekadë pune në drejtim të qëllimit përfundimtar- të krijojmë një familje dhe shtëpi të lumtur për...

  Më shumë

 • Ana dhe tregimi i saj

  Ana ishte një vajze e vogël e këndshme sic çdo fëmijë tjetër që është nën përkujdesjen e Qendrës për strehim afatshkurtër dhe afatmesëm “Dielli”. Ana ishte mjaft e mbyllur, e pa interesuar...

  Më shumë