5

Mësojmë anglisht

Rreth 100 fëmijë që janë pjesë e Programi të Fuqizimit të Familjes nga lokacioni i Prishtinës kanë filluar të vijojnë kursin e gjuhës angleze dhe atë të matematikes. Këto kurse janë duke u ofruar falas për te gjithë këta fëmijë nga Klubi i Bamirësisë ne AUK

Falenderojme Klubin e bamiresise ne AUK per perkrahjen e vazhdueshme. Ju jemi shume mirenjohes!