Lajmet

 • 18 Shtator, 2015

  Rini merr pjesë edhe ti

  Vazhdon bashkëpunimi i SOS Fshatrave të Fëmijëve me Muzeun e Kosovës me Muajin e Rinisë. Këtë vit “Ditët e Rinisë...

  Më shumë

 • 15 Shtator, 2015

  Vitrina e Muzeut

  Pas nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes të Muzeut të Kosovës dhe SOS Fshatrave të Kosoves fillon aktivititei Vitrina...

  Më shumë