5

Bukë e kripë e zemër

Pas një periudhe një mujore përmbyllet fushata Bukë e kripë e zemër. Gjatë kësaj fushate të gjithë konsumatorët e Meridian Express në të 33 vende kishin mundësinë që për fëmijët e SOS Fshatrave të Fëmijëve të bljenë një pako ushqimore me artikujt bazë e cila ishte vetëm 3.99€. Me 24 korrik 2015 duke ju falenderuar Meridian Express dhe të gjithë konsumatorëve të Meridian Express qe kontribuan në këtë fushatë Meridian Express dorëzoi në SOS Fshatrat e Fëmijeve 671 pako ushqimore.