• Bashkohu me Name it, dhuro rroba për fëmijët e SOS Fshatrave të Fëmijëve

  Kompania Name it ka filluar kampanjën për mbledhjen e rrobave për fëmijët pa përkujdesje prindërore dhe në nevojë. Të gjithë mund të dhurojnë rrobat e fëmijëve në tre lokacione të Name it në Pallatin e Rinisë, Grand Store dhe Albi Mall. Po ashtu të gjithë ju që dëshironi të ndihmoni SOS Fshatrat e Fëmijëve mund të jepni donacione edhe në kutitë e donacionit.

  Më shumë
 • Projekti i të rinjëve fitues i UPSHIFT

  UNICEF Innovation Lab Kosovo edhe këtë vit organizoi edicionin e katërt me rradhë të UPSHIFT Punëtorinë e Ndikimit Social që është një model i ri dinamik me të cilin i jepet mundësia të rinjëve të bëhen bashkë dhe të shtjellojnë problemet, idetë dhe metodat e ndryshme inovative për zgjedhjen e problemeve te ndryshme sociale.

  Në mesin e shumë të rinjëve që kishin aplikuar për pjesëmarrje në punëtorine tre ditore prej 05-07 Shkurt, kanë qenë edhe të rinjët e SOS Fshatrat e Femijeve. Sukses i madh fillimisht ishte përzgjedhja e tyre për të marrë pjesë në punëtori. Ata gjatë këtyre ditëve kanë punuar me një përkushtim të madh që ka rezultuar me një sukses edhe më të madh që të përzgjedhen si një ndër fituesit e edicionit te katërt të UPSHIFT.

  Projekti fitues i të rinjëve të SOS Fshatrave të Fëmijëve ka të bëjë me zhvillimin e aftësive të të rinjëve të SOS Fshatrave të Fëmijëve për të rritur vetë-punësimin e tyre.

  Më shumë
 • A loving home for every child

  Më shumë
Lexo më shumë